Personvern

Dressgutten.no er opptatt å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte.

 

Når du handler på Dressgutten.no, oppbevarer vi den informasjonen du oppgir slik som navn, adresse, e-post osv. Dette er nødvendig for å kunne sende deg varene, og pålagt i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering.

 

Hvis du betaler oss med kort, vil ikke noe kortinformasjon bli lagret hos oss, da du blir videresendt til vår betalingspartner for gjennomføring av selve betalingen. Kortinformasjonen blir oppbevart hos vår betalingspartner for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og eventuell kreditering.

 

Vi samler inn endel statistiske data om hvilke produkter og kategorier våre kunder klikker seg inn på eller søker på for å lære hva våre kunder er opptatt av, samt kunne tilby det sortimentet våre kunder viser de ønsker. Denne informasjonen brukes også for å kunne vise deg relaterte produkter. Hvis du har bedt oss om å motta nyhetsbrev, vil vi også kunne tilby deg relevante produkter ved å bruke denne statistikken. Informasjonen brukes også til å produsere endel trafikkstatistikker for kapasitetsplanlegging og lignende.

 

Vi sender en liten cookie til maskinen din for å kunne gjennomføre din registrering og kjøp. Vi forsøker i tillegg å lagre en permanent cookie for å gjenkjenne deg neste gang du besøker oss. Denne kan slettes i nettleseren din via innstillinger, om du ønsker.

 

Vi sender deg nyhetsbrev kun om du ønsker. Det er frivillig å motta slike brev, og du må eksplisitt melde deg på nyhetsbrevet vårt ved registrering. Du kan da også når som helst melde deg av nyhetsbrevet gjennom «Min side».

 

Dressgutten.no vil ikke selge opplysninger til tredjepart. Dine personopplysninger vil heller ikke bli byttet eller videreformidlet med tredjepart. Unntak fra det siste er betalingspartnere og transportør for at vi skal kunne gjennomføre handelen.

 

Dressgutten.no ved innehaveren er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine slik det er beskrevet ovenfor.